Voucher IVN Natuureducatie

Sjoerd Luiten van IVN Natuureducatie

"Ook IVN Natuureducatie wil werken aan toekomstbestendige bedrijventerreinen en zet zich in om een werkdag natuurinclusiever te maken, zodat dit bijdraagt aan het werkplezier, de gezondheid en de productiviteit van medewerkers.”

 

Bureau: IVN Natuureducatie
Expert: Sjoerd Luiten
Contactgegevenss.luiten@ivn.nl, T 06-11888934

Even voorstellen

IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Dat doen we met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Zelf leren en doen staan altijd centraal.

Expertise

Brede kennis en ervaring met vraagstukken rondom vergroening van bedrijventerreinen ter verhoging van een betere mentale en fysieke gezondheid,

Visie

Een bedrijventerrein is naast economie ook een plek waar mensen werken. Naar buiten en de natuur in gaan zorgt voor minder stress. Bovendien zorgt de natuur dat we creatiever zijn, ons probleemoplossend vermogen verbeteren en ons beter en langer kunnen concentreren. Een bedrijventerrein kan een groene, inspirerende werkplek zijn. Een plek die zorgt voor trots, werkplezier en meer creativiteit, die bijdraagt aan een groen imago en die de biodiversiteit stimuleert, verkoeling biedt op warme dagen, water bergt bij overvloedige regenval en CO2 opslaat.

Aanbod

Diverse workshops voor medewerkers en management over het belang van een groen bedrijventerrein.

Geïnteresseerd? Lees de aanpak van IVN Natuureducatie