Routebeschrijving

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) is gehuisvest in het kantoorgebouw 'Sijthoff Shops & Offices' aan de Grote Marktstraat 43, op enkele minuten loopafstand van tram- en bushaltes. Het kantoor bevindt zich in het pand tussen De Bijenkorf en Mediamarkt, waar ook de winkels River Island en Superdry gevestigd zijn. De Grote Marktstraat behoort tot de voetgangerszone van het Haagse centrum.

Leveranciers
Leveranciers van de MRDH kunnen de goederen via onze expeditie leveren, Achter Raamstraat 12-16. Is het niet veel wat u komt afleveren? Dan graag via de hoofdingang aan de Grote Marktstraat 43-49. Let op: het gebouw bevindt zich in een voetgangerszone. Voor het pollersysteem zijn clusters en venstertijden ingericht. De Grote Marktstraat bevindt zich in Cluster E. Bekijk de actuele venstertijden.

Met de fiets/(e-)scooter/bromfiets
De Grote Marktstraat is goed bereikbaar met de fiets. In de Grote Marktstraat zelf geldt een stallingsverbod voor tweewielers e.d. U kunt uw voertuig wel parkeren in één van de zijstraten in de aangegeven vakken. Daarnaast zijn er verschillende bewaakte fietsenstallingen (Biesieklettes) in de omgeving van het gebouw. Bekijk de locatie en informatie over openingstijden en tarieven

Met het openbaar vervoer
U neemt vanaf het Centraal Station tram 2, RR3, RR4 of 6 naar halte Spui in de tramtunnel. Vanuit de tramtunnel komt u uit in de Grote Marktstraat. U kunt ook met bus 22 of 24 naar de halte Centrum rijden.

Vanaf station Hollands Spoor neemt u tram 1of 16 naar halte Centrum. Vanaf halte Centrum is het vijf minuten lopen naar de MRDH. U kunt ook tram 9 of 15 nemen en uitstappen bij halte Kalvermarkt/Stadhuis. In de directe nabijheid van de MRDH liggen ook haltes van andere lijnen: halte Gravenstraat (tramlijn 17); de halte Grote Markt (buslijnen 25 en 130) en de halte Nieuwe Haven  (buslijn 18).

Open hier de Routeplanner.

Met de auto
Het gebouw heeft geen parkeer­plaatsen voor bezoekers. Komt u met de auto, dan kunt u gebruik maken van een van de parkeer­garages in de omgeving van het kantoor.

Vanuit Amsterdam via de A4; Vanuit Utrecht via de A12; Vanuit Rotterdam via de A13-A4; Vanuit Delft via de A4

Neem op het knooppunt Prins Clausplein de A12 richting Den Haag. Neem afrit 2 richting `Centrum/Cetraal Station`. Bovenaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf, u rijdt het Prins Bernhardviaduct op. Bij de verkeerslichten aan de andere kant van het viaduct gaat u rechtdoor (Amsterdamse Veerkade). Vanaf dit punt kunt u onderstaande verwijzingen naar de parkeer­garages Veerkaden, Luterse Burgwal of Markthof volgen.

Vanuit Leiden (Amsterdam) via de A44-N44

Rij via de N44 de stad in tot aan het einde van de Benoordenhoutseweg. Bij de T-splitsing met de Koningskade slaat u linksaf. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf en neemt direct de eerste links. Bij de kruising gaat u rechtsaf de Herenstraat in. U vervolgt de weg totdat u de Parkeergarage Grote Markt (Q-park) tegenkomt aan uw linkerhand.

Parkeren

  1. Parkeergarage Veerkaden: Neem de eerste rechts (Kranestraat), de parkeergarage is aan uw linkerhand. Loopafstand naar het kantoor is circa 3 minuten.
  2. Parkeergarage Lutherse Burgwal: Rijdt de straat helemaal uit. De Amsterdamse Veerkade gaat over in de Stille Veerkade. Sla aan het einde rechtsaf (Paviljoens­gracht). Houdt aan het einde links aan (Lutherse Burgwal), de parkeergarage is aan de linkerkant. Loopafstand naar het kantoor is circa 3 minuten.
  3. Parkeergarage Markthof: Rijdt de straat helemaal uit. De Amsterdamse Veerkade gaat over in de Stille Veerkade. Sla aanhet einde rechtsaf (Paviljoensgracht). Ga hier met de weg mee, rechtsaf (Gedempte Burgwal). U passeert het parkeerterrein van de Bijenkorf en na 100 meter is rechts de ingang naar de parkeergarage Markthof. Loopafstand naar het kantoor is circa 3 minuten.
  4. Parkeergarage Grote Markt (ingang Kalvermarkt): parkeer de auto in de garage in de buurt van de passerelle, daar voorbij of een etage hoger. Loopafstand naar het kantoor is circa 2 minuten.