MRDH City of the Future - Demo Day

Namens wethouders Bas Vollebregt (Delft) en Frank van Kuppeveld (Pijnacker-Nootdorp), bestuurlijk ambassadeurs van het MRDH-programma City of the Future,  nodigen de MRDH en YES!Delft u graag uit voor de MRDH City of the Future - Demo Day.

Op woensdag 7 april laten we zien wat met deze samenwerking de afgelopen tijd is bereikt.

In navolging van eerdere succesvolle samenwerkingen, startten Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) en YES!Delft, medio 2019 een nieuw gezamenlijk programma, genaamd City of the Future. Het doel van dit programma is het verbinden van maatschappelijke uitdagingen van de 23 gemeenten in deze regio met innovatieve, technologische oplossingen van onder andere  startups. Opbrengsten van dit programma zijn (schaalbare) oplossingen, die besparingen opleveren voor gemeenten of een verbetering van de leefomgeving van de inwoners.

Nieuwsgierig naar de huidige samenwerkingen en projecten? Klik hier voor meer informatie.

Wat houdt dit evenement in?

Tijdens dit online evenement nemen de MRDH en YES!Delft u mee op een middag vol baanbrekende innovaties en delen we de succesvolle resultaten van dit initiatief tot nu toe.

Deze middag delen we alles rondom de innovatieve oplossingen binnen gemeenten. We bespreken de huidige situaties en trends. U krijgt unieke toegang tot academische en ondernemende onderzoekskennis om uitdagingen binnen de gemeenten aan te pakken. En we delen ervaringen over uitgevoerde Challenges en Pilots.

Naast het presenteren van de afgeronde projecten is het ook mogelijk nieuwe maatschappelijke vraagstukken aan te dragen.

Datum en tijd

7 april 2021 om 15:00 - 17:00 uur. Dit evenement vindt online plaats. Klik hier voor meer informatie of meld u direct aan via: aanmelden