City of the future: luchtkwaliteit Ridderkerk en Wassenaar

De MRDH werkt samen met YES!Delft in het programma City of the Future om gemeentelijke uitdagingen te koppelen aan technologische innovaties van startups.

Op 23 november hebben de gemeenten Ridderkerk en Wassenaar startups geselecteerd voor hun Air Quality Challenge. De gemeenten Ridderkerk en Wassenaar zijn namelijk op zoek naar een oplossing voor luchtvervuiling en om bewoners hiervan meer bewust te maken. 

Deze uitdaging is uitgezet en heeft via gerichte scouting meer dan 100 reacties opgeleverd. In de pre-selectie is dit teruggebracht naar 43 potentiële startups en tijdens de selectiedag hebben de gemeenten uiteindelijk 10 startups gekozen die worden uitgenodigd op de pitch-dag op 9 december 2020.

Op deze dag zullen de gemeenten, samen met experts van YES!Delft, na de pitches, de winnaar van de Air Quality Challenge uitroepen. De prijs is een (betaalde) pilot samen met gemeente Ridderkerk en/of Wassenaar.

Aanmelden

Wil je er bij zijn? Meld je hier aan. 

Meer informatie

Meer weten over het City of the Future-programma? Kijk op City of the Future of neem contact op met Cees Stoppelenburg via c.stoppelenburg@mrdh.nl.