Tweede ronde voor aanvragen projecten ZorgTech

06 juli 2020

Uiterlijk 22 september kunnen projectconsortia die technologische oplossingen willen realiseren voor de gezondheidszorg, een aanvraag indienen om een ZorgTech voucher te bemachtigen. Afhankelijk van de financieringsbehoefte is er naar verwachting ruimte voor nog zo’n vier projecten. In juni 2020 ontvingen de eerste projecten al hun vouchers. 

De projectconsortia die een voucher toegekend krijgen, starten 1 november met hun project. Met de vouchers kunnen zij de haalbaarheid van hun zorginnovaties onderzoeken of hun oplossing testen in een praktijkomgeving; cruciale stappen om de zorgmarkt te kunnen betreden. Naast een financiële bijdrage ondersteunt het programma met begeleiding en publiciteit. 

Meer informatie

ZorgTech is een gezamenlijk programma van MRDH, InnovationQuarter, Medical Delta, TNO en de provincie Zuid-Holland om innovatie in de gezondheidszorg te bevorderen door toepassing van technologie. Een actueel overzicht van alle gestarte innovatieprojecten is te vinden op de ZorgTech-programmasite. Daar is ook informatie te vinden over het vormen van een projectconsortium en aanvragen van een voucher. De uiterlijke indieningsmogelijkheid voor de volgende ronde is 22 september. De projecten starten dan 1 november.