Studenten, Show Yourself!

Naar overzicht
1 oktober 2015

Voorlichters van verkeersveiligheidsorganisatie TeamAlert doen HBO/WO scholen aan om op een verrassende manier met studenten in gesprek te gaan over het belang van goede fietsverlichting.
De start van dit nieuwe fietsverlichtingsproject is op 5 oktober vanaf 9.30 uur bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Studenten hebben bijna allemaal een fiets en fietsen veel. Vaak missen deze fietsen de voor veiligheid belangrijke onderdelen, zoals goede verlichting. Juist daarom krijgt deze doelgroep tijdens de komende landelijke campagneperiode extra aandacht met een op hen gericht project. 

Overige uitvoeringen
In de regio Rotterdam Den Haag en Leiden worden verschillende locaties aangedaan. Op 8 oktober de Haagse Hogeschool in Den Haag, de Lange Beestenmarkt in Leiden op 9 oktober, de TU Delft op 13 oktober, Het Plein in Den Haag op 22 oktober en de Hogeschool InHolland in Rotterdam op 12 november.

Op andere locaties en data zijn acties in voorbereiding. Het meest actuele overzicht van deze actie en andere verkeersveiligheidscampagnes vindt u op www.rovzh.nl.

Het project is een nieuw initiatief van TeamAlert en wordt uitgevoerd in opdracht van het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH), de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, de provincie Zuid-Holland, de gemeenten Delft, Den Haag, Leiden en Rotterdam, Stadsregio Amsterdam en de provincie Fryslan.