Nieuw nummer #MRDH verschenen

Naar overzicht
30 januari 2015

De dubbeldikke editie van het relatiemagazine van stadsregio Rotterdam en Stadsgewest Haaglanden #MRDH is uit. Het thema? De Oplevering. Wat hebben de stadsregio's in hun circa twintigjarige bestaan opgeleverd? 
Denk aan RandstadRail, de aanleg van A4 Delft-Schiedam, vele infrustructurele verbeteringen zoals de Hubertustunnel en P+R Kralingse Zoom. Maar ook de totstandkoming van de Regionale Structuurplannen en het op orde brengen van de regionale jeugdzorg.

Nu de Eerste Kamer op 17 december 2014 de Wet tot afschaffing van de Wgr-plusregio's heeft aangenomen en de 23 gemeenten hebben ingestemd tot een nieuwe gemeenschappelijke regeling voor de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, is het een mooi moment om op deze successen uit ruim twee decennia intergemeentelijke samenwerking terug te blikken.

Lees het magazine digitaal op pc/tablet/iPad:

 Download hier de PDF

 

 

 

 

 

 

Wat was #MRDH?

#MRDH Magazine was een magazine van en voor het economische, maatschappelijke en bestuurlijke netwerk van (de)centrale overheden, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Het Stadsgewest Haaglanden en de stadsregio Rotterdam faciliteerden de realisatie van het magazine. 

Archief

Download hier nummer 08, september 2014 als PDF
Download hier nummer 07, april 2014 als PDF 
Download hier nummer 06, december 2013 als PDF
Download hier nummer 05, september 2013 als PDF
Download hier nummer 04, maart 2013 als PDF
Download hier nummer 03, december 2012 als PDF
Download hier nummer 02, september 2012 als PDF.
Download hier nummer 01, april 2012 als PDF