Genomineerd: stem, deel en zegt het voort!!

11 december 2019

Leuk nieuws: uit de ruim 1.000 activiteiten in de Europese Mobiliteitsweek 2019 is onze gezamenlijke Themaweek ‘Maak een punt van nul’ als een van de 5 inzendingen genomineerd om “Best Practice 2019” te worden. Dit is een mooie waardering voor iedereen die aan de week heeft meegewerkt en betekent daarnaast inspiratie voor anderen die aan duurzame en veilige mobiliteit werken.

Met dit bericht vragen we om uw hulp om deze titel in de wacht te slepen.

De winnaar wordt bepaald langs 2 sporen

1. Social competition (50% van de score):

Deze week wordt op iedere dag 1 nominatie geplaatst op het twitter-, facebook- en instagram account van de European Mobility Week.
Vandaag om 10.00 uur is het de beurt aan ‘Themeweek Going for Zero Traffic Victims”. Alle likes, shares, retweets en comments op de originele post gedurende 24 uur tellen als een punt.

Volg de EMW dus op twitter, facebook en instagram en like, deel en reageer op de post over de themaweek tussen woensdag 11 december 10.00 uur en donderdag 12 december 10.00 uur!

U vindt de accounts snel via deze hyperlinks: Twitter,  Facebook en Instagram.

2. Poll op Facebook en Twitter (50% van de score)

Van maandag 16 december 10.00 uur tot vrijdag 20 december 12.00 uur staat er een poll op het facebook- en twitteraccount van de EMW.
U kunt daar de gehele week stemmen.

Doe mee en zegt het voort!

Laat uw familieleden, vrienden en collega's ook hun stem uitbrengen! Alvast bedankt.