Met de fiets over de A4 op 5 september

Naar overzicht
26 augustus 2015

Wilt u het dubbellaags ZOAB op de A4 Delft-Schiedam testen met de fiets? Bezoekers van het Informatiecentrum A4 Delft-Schiedam wordt zaterdag 5 september a.s. de mogelijkheid geboden om aansluitend aan de presentatie over het tracé A4 Delft-Schiedam te fietsen.

Presentatie ontstaansgeschiedenis van de weg
Tijdens de presentatie vertellen voorlichters van Rijkswaterstaat over de ontstaansgeschiedenis van de weg. Dit gaat terug in de tijd van Napoleon en bezoekers krijgen ook al een kijkje in de toekomst. De presentatie wordt die dag 2 keer gegeven. De presentatie vinden plaats om 11.30 uur en om 13.30 uur.

Fietstocht over tracé A4 Delft-Schiedam
Hebt u interesse om met de fiets over een deel van het tracé A4 Delft-Schiedam te fietsen dan heeft u zaterdag 5 september de kans om dit onder begeleiding van onze voorlichters te doen. Aansluitend aan de 2 themapresentaties mogen 30 geïnteresseerden met de fiets het tracé verkennen.

Aanmelden
Omdat er een beperking zit aan het aantal personen wat per keer onder begeleiding over het tracé mag fietsen, is het noodzakelijk dat u zich van tevoren hiervoor aanmeldt.

De MRDH is medefinancieerder van het project A4 Delft-Schiedam. Meer over het project.