Daan Roosegaarde en Dick Benschop op startconferentie

Naar overzicht
11 februari 2015

Startconferentie MRDH
Tijdstip: donderdag 19 maart, 14.00-17.30 uur
Locatie: Cruise Terminal, Rotterdam

Op donderdagmiddag 19 maart organiseert de Metropoolregio Rotterdam Den Haag een conferentie als inhoudelijke kick-off voor de samenwerking tussen gemeenten, bedrijfsleven en kennisinstellingen. Wat zijn de opgaven? Welke aanpak is effectief? Wat kunnen we leren van andere regio’s?

Benieuwd naar de visie van Daan Roosegaarde op duurzame mobiliteit in de toekomst en de rol van de metropool hierin? Of wilt u graag van Dick Benschop horen hoe hij denkt over de MRDH als krachtige speler in de wereldeconomie? Wij maken graag nader kennis met ons netwerk en bouwen hier graag aan verder. Daar kunt u als deelnemer aan bijdragen, samen met stakeholders uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en gemeenten, provincie en rijk; bestuurders, management en strategisch adviseurs.

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) is op 1 januari 2015 gestart en vormt samen met 23 gemeenten een samenwerkingsverband. De MRDH richt zich op het versterken van de concurrentiekracht van de regio, door investeringen in bereikbaarheid en nauwere economische samenwerking.

U bent van harte genodigd! Ook diegenen in uw professionele netwerk die gaan voor sterke samenwerking in de Metropoolregio, zijn van harte welkom!

Bekijk het complete programma. Aanmelding voor dit congres verloopt via Rostra Communicatie

 

Doe vast mee op twitter en volg @Metropoolregio en gebruik #MRDH