Voorjaarsbijeenkomst Beter Benutten Vervolg Haaglanden

Datum: 
donderdag, mei 18, 2017
Aanvang: 
15.00 uur
Eind: 
17.00 uur
Locatie: 
MRDH, Grote Marktstraat 43, Den Haag

Voor het projectteam, Stuurgroepleden, wethouders, provincie Zuid-Holland, ministerie van IenM, Bereikbaar Haaglanden en MRDH organiseert de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, samen met het ministerie van Infrastructuur en Milieu en VNO-NCW West op donderdagmiddag 18 mei van 15.00 tot 17.00 uur een bijeenkomst over het programma Beter Benutten Vervolg Haaglanden.

Alle plannen van aanpak zijn inmiddels ondertekend en een aantal projecten is al in uitvoering. Een groot deel van de projecten gaat deze zomer van start. Dit is een mooie gelegenheid om met alle betrokkenen bij elkaar te komen en bij te praten. Tijdens de bijeenkomst krijgt u een overzicht van alle projecten en acties die voor Beter Benutten Vervolg in de regio Haaglanden worden uitgevoerd.

Programma
We hebben een kort programma samengesteld waarbij een aantal sprekers hun eigen ervaringen uit de praktijk delen aan de hand van de volgende onderwerpen:

  • de wisselwerking van infrastructuur en gedrag;
  • de meerwaarde van samenwerking binnen het programma;
  • aan welke resultaten werken we en waar doen we het voor?

Ook komen experts op het gebied van intelligente transportsystemen, fietsgedrag en OV-promotie aan het woord. We sluiten de bijeenkomst af met een netwerkborrel zodat er voldoende mogelijkheid is om met elkaar van gedachten te wisselen. Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Locatie
Kantoor MRDH, Grote Marktstraat 43 in Den Haag, 5e verdieping in de personeelsruimte.

Aanmelden
Wij horen graag of u bij deze bijeenkomst aanwezig bent. Meld u aan via deze link.

Met vriendelijke groet,

Bart Waasdorp
Programmamanager