Samenwerken maakt Sterker. Samen naar Provada 2018.

Datum: 
dinsdag, juni 5, 2018
Aanvang: 
8.30 uur
Eind: 
19.00 uur op donderdag 7 juni 2018
Locatie: 
RAI Amsterdam

Acht gemeenten uit de metropoolregio Rotterdam Den Haag presenteren zich op de Provada. Naast Rotterdam en Den Haag zijn dat Maassluis, Capelle a/d IJssel, Nissewaard, Lansingerland, Zoetermeer en Schiedam

Binnen de metropoolregio werken gemeenten samen op het gebied van openbaar vervoer en versterking van de economie. Maar de MRDH is ook actief binnen de verstedelijkingsalliantie. De woningbouwopgave is daarin het belangrijkste thema.

De gemeenten uit de metropoolregio zijn te vinden in hal 12 in stand 5/6

Programma

Dinsdag 5 juni
Op dinsdag viert de gemeente Capelle a/d IJssel een ondertekeningsmoment. Verder de kennismaking met het Entreegebied van de gemeente Zoetermeer. Voor Rotterdam staat deze dag in het teken van actuele ontwikkelingen op Zuid.

Woensdag 6 juni
De verstedelijkingsagenda staat centraal. Hoe zorg je voor meer en passende woningbouw? Een activiteit met als prominente gast minister Ollogren.
Het Haags Ontbijt sluit hierbij aan met dit jaar een Haags bakkie en wat lekkers. Andere opvallende MRDH activiteiten zijn de Rotterdamse deelname aan het Transformatieplein, een ondertekeningsmoment van Lansingerland en het G5 debat in de Provada Business Lounge.

Donderdag 7 juni
Netwerken op de MRDH stand. Ook staan er twee activiteiten van Capelle a/d IJssel op het programma. Een over transformatie van bedrijventerreinen. De ander over woningbouwproject Oeverrijk.

Elke werkdag wordt afgesloten met een MRDH borrel met lokale specialiteiten. Houd het programma op provada.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

Tot ziens op de Provada in hal 12 stand 5/6.