Mobility FFWD Event

Datum: 
dinsdag, maart 26, 2019
Aanvang: 
9.30 uur
Eind: 
16.50 uur
Locatie: 
De Doelen, Rotterdam

Het nationale platform voor alle stakeholders binnen de mobiliteit

Tijdens dit congres komt de hele mobiliteitssector samen om met elkaar ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Het programma is praktijkgericht waardoor u nieuwe inzichten direct kunt inzetten in uw eigen praktijk.

Deze vierde editie gaat met name in op het Klimaatakkoord, Ruimtelijke Ordening, Nieuwe Mobiliteit en (publiek-private) samenwerkingen binnen de mobiliteit!

Bent u op zoek naar nieuwe mobiliteitsmogelijkheden? Wilt u weten hoe u projecten concreet maakt? Mobility FFWD is het jaarlijkse congres waar de hele mobiliteitssector bijeenkomt om ideeën, kennis en ervaringen uit te wisselen en concrete oplossingen te creëren voor de toekomst van mobiliteit in Nederland. Welke technologieën en innovatieve mobiliteitsconcepten kunnen het vervoer veiliger, vlotter en schoner maken. Hoe kunnen we de impact versnellen? En met wie kunt u samenwerken? Deze vierde editie gaat met name in op het Klimaatakkoord, Ruimtelijke Ordening en Nieuwe Mobiliteit en (publiek-private) samenwerkingen binnen de mobiliteit.

Wat kunt u verwachten:
* Keynote speeches van inspirerende mobiliteitsexperts
* Ronde tafel sessies: wissel kennis en ervaringen uit over verschillende mobiliteitsthema’s
* Open Your Mind Sessies: kennis en interactie met experts, direct antwoord op uw vraagstukken
* Coalitievorming en connecting met de gehele mobiliteitssector
* Een inspirerende, informatieve en innovatieve dag waarin coalities worden gemaakt om mobiliteitsvraagstukken te versnellen
En laat u inspireren en ervaar nieuwe technologieën op de Mobility Innovation Zone met universiteiten, start-ups en gevestigde ontwikkelde bedrijven

Bekijk het programma en meldt u aan op www.mobilityffwd.nl