Lancering IR netwerk provincie Zuid-Holland

Datum: 
dinsdag, mei 9, 2017
Aanvang: 
15.00 uur
Eind: 
17.00 uur
Locatie: 
CIC, Groothandelsgebouw, 7e verdieping

Enige tijd geleden hebben de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) en de Provincie Zuid-Holland (PZH) een oproep gedaan aan alle gemeenten in Zuid-Holland om deel te nemen in het Investor Relations Netwerk Zuid-Holland. Dit betreft een netwerk van gemeentelijke accountmanagers en beleidsmedewerkers die zich actief bezighouden met het accountmanagement van buitenlandse bedrijven of het internationale vestigingsklimaat binnen de gemeente.

Op dinsdag 9 mei komen we voor eerst bij elkaar in Rotterdam. Naast de toelichting op de laatste trends en signalen in het vestigingsklimaat zal het thema “reshoring” centraal staan. Steeds meer bedrijven halen productie terug naar Nederland. Stijgende productiekosten in lagelonenlanden, de wens om meer controle te hebben over de keten en toenemende kwaliteitseisen liggen aan deze ontwikkeling ten grondslag. Recent is dankzij de MRDH een online tool beschikbaar gekomen die het voor ondernemers in PZH mogelijk maakt om de mogelijkheden voor “reshoring” te onderzoeken. 

Bent u benieuwd naar het programma? Deze vindt u hier. U kunt zich aanmelden via de link in het menu. We kijken uit naar uw komst. Tot 9 mei!

Met vriendelijke groet,

Team van Rotterdam Partners, WFIA en InnovationQuarter