GEZOCHT: MENSEN MET IDEEËN VOOR AUTOMATISCH VERVOER

Datum: 
dinsdag, juni 27, 2017
Aanvang: 
12.30 uur
Eind: 
17.30 uur
Locatie: 
The Green Village, Van der Burghweg 1 2628 CS DELFT

In de ochtend van 27 juni wordt een unieke live testomgeving met zelfrijdende Toyota Prius, Wepod, Patchfinder en Renault Twizzy geopend op de campus van de TU Delft: het ResearchLab Automated Driving Delft (RADD). Dit ResearchLab is een onderdeel van het Fieldlab Automatisch Vervoer op de Last Mile (AVLM) een dynamische samenwerking tussen overheden, kennisinstellingen en MKB-ondernemers in de regio. Het Fieldlab AVLM heeft de ambitie de regio te ontwikkelen tot een internationaal toonaangevend onderzoeks- en praktijkgebied, dat leidt tot een duurzame economische groei en betere bereikbaarheid en efficiëntie van het totale vervoerssysteem.

In het FieldLab wordt al samengewerkt met een aantal frontrunners. De logische vervolgstap is nu om deze groep uit te breiden. In samenwerking met de Future Mobility Movement staat daarom het middagprogramma in het teken van nieuwe coalities.

We zijn op zoek naar mensen met ideeën die zelf een concrete bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van automatisch vervoer. Na een introductie over de ambities van het Fieldlab, bieden we u inspiratie vanuit de optiek van de uitvinder en de innovator en komt een aantal frontrunners aan het woord. Aansluitend dagen we u uit en horen we graag waar u mee bezig bent of naar op zoek bent.

Dus bent u bezig met techniek en innovatie op het terrein van automatisch vervoer? Bent u op zoek naar een testlocatie? Wilt u producten of diensten ontwikkelen in samenwerking met anderen? Wilt u gebruik maken van automatisch vervoer en zoekt u partijen die dat met en voor u mogelijk kunnen maken.

Dan is dit de bijeenkomst die u niet mag missen.

Om je aan te melden stuur je een bericht aan futuremobility@vno-ncwwest.nl

Graag tot 27 juni!

PROGRAMMA

12.30 uur     Inloop
13.00 uur     Ontvangst en welkom in het ResearchLab Automated Driving
13.10 uur     Hoe kom je tot innovatie? door Wouter Pijzel, uitvinder en innovator
13.30 uur     Inspirate van frontrunners door Robbert Lohmann, 2getthere,
                  en Laurens Tuinhout, PostNL
14.15 uur     Pauze
14.30 uur     Deelsessies Automated Driving
15.30 uur     Pauze
15.45 uur     Synthese
16.15 uur     Netwerken met hapje en drankje
17.30 uur     Einde