Demo-dag: Kijk mee in de werkplaats van Partnership Talking Traffic

Datum: 
donderdag, juli 6, 2017
Aanvang: 
9.00 uur
Eind: 
13.00 uur inclusief lunch
Locatie: 
Connekt, Ezelsveldlaan 59, 2611 RV in Delft

Het Partnership Talking Traffic komt op stoom na enkele maanden van gezamenlijk overleg, keuzes en productie. Maar écht spannend wordt het nu we binnenkort de eerste gebruikerstoepassingen op straat gaan zien. De private partners van het Partnership Talking Traffic die cloud- en informatiediensten leveren, laten u graag kennismaken met de diensten die ze nu en binnenkort kunnen bieden aan u en aan weggebruikers in uw regio. Ze bieden u een kijkje in de ‘werkplaats’: de fase van de tekentafel is voorbij, producten en diensten zijn nu volop in ontwikkeling. De eerste demo’s en screenshots worden op 6 juli gepresenteerd.

De bijeenkomst op 6 juli is voor overheden, specifiek voor wegbeheerders. We hebben in het kader van Talking Traffic eerder met u samengewerkt, daarom deze uitnodiging voor u. We zouden het zeer op prijs stellen als u collega’s en/of vakgenoten meevraagt die nog weinig of geen ervaring met het Partnership Talking Traffic hebben. In vier rondes maakt  u (hernieuwd) kennis met het aanbod van Be-Mobile/Flitsmeister, KPN/Locatienet, KPN/MTVNL en Fortgang (Siemens/Ericsson/Simacan). De bedrijven gaan met u het gesprek aan over de kansen die het Partnership Talking Traffic biedt en de diensten en producten die daarbij horen.

Aanmelden:        

Mail naar itsbeterbenutten@minienm.nl     

Praktisch:

Datum:   6 juli 2017

Tijd:                        9.00 – 13.30 uur inclusief lunch

Locatie:                 Connekt, Ezelsveldlaan 59, 2611 RV in Delft

Met OV:                Ca. 15 minuten lopen van treinstation Delft, of met bus 55  richting Zoetermeer Centrum West (halte Zuidpoort).

Parkeren:             Kan betaald in de Zuidpoort parkeergarage. Vanaf die garage loopt u via de Jumbo in 3 minuten naar Connekt.                                                    Het is helaas niet mogelijk om te parkeren op het terrein van Connekt.

Programma:

08.45 uur:             Inloop

09.00 uur:            Introductie

09.30 uur:            Eerste ronde

10.15 uur:            Tweede ronde

11.00 uur:            Derde ronde

11.45 uur:            Vierde ronde

12. 30 uur:           Napraten met lunch

12. 50 uur:           Demo-rit per touringcar

Ca. 13.20 uur:     Terug bij Connekt, einde

We hopen u en uw collega’s en vakgenoten op 6 juli te ontmoeten in Delft.